Celerový salát s kuřecím masem

  • zapnuto 20 května, 2020
  • se líbí

200 g celeru, 300 g pečeného kuřecího masa, 2 lžíce vinného octa, 2 lžíce kečupu, 1 kelímek bílého jogurtu, 200 g rajčat, 1 kyselá okurka, sůl, mletý pepř, pažitka, sojová omáčka

Celer nastrouháme na jemném struhadle a hned pokapeme vinným octem a promícháme. Pak přidáme pečené kuřecí maso nakrájené na nudličky a okurku nakrájenou na drobno. Bílý jogurt rozšleháme s kečupem, pepřem, jemně nakrájenou pažitkou a několika kapkami sojové omáčky, přisolíme a promícháme v míse s ostatními přísadami. Necháme odležet. Před podáváním doplníme o na osminky nakrájená rajčata.

Podáváme s chlebem.