Pikantní kuřecí prsa s křenem

  • zapnuto 25 května, 2020
  • se líbí

4 x kuřecí prso, 400 g jablek, 3 lžíce oleje, šťáva z jednoho pomeranče, 40 g křenu, petrželka, mletý pepř, sůl

Maso rozkrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Po opečení je vyjmeme. Na oleji z kuřecí šťávou opečeme oloupaná jablka pokrájená na tenké plátky. Potom přidáme opečené kuřecí maso, krátce společně opečeme a hotový pokrm zakapeme šťávou z pomeranče. Porce na talířích posypeme strouhaným křenem a jemně nasekanou petrželkou.

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *